Režisér hororu Oculus je kandidátem na režii nového Halloweenu

Vydáno: 25.05.2016 10:24 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Režisér Mike Flanagan (Oculus) je prvním adeptem na režii nového pokračování hororové série Halloween. Na nový Halloween by měl přitom dohlížet jeho duchovní otec John Carpenter.
Nick Castle ve filmu Předvečer svátku Všech svatých / HalloweenVčera jsme přinesli zprávu, že se chystá nový díl kultovní hororové série Halloween, kterou nyní doplňujeme o informaci, že prvním možným kandidátem na pozici režiséra je Mike Flanagan, který je známý především díky hororu Oculus. Nedávno měl v kinech premiéru jeho nový film Zlo nikdy nespí. Na nový Halloween by měl z pozice výkonného producenta dohlížet jeho duchovní otec John Carpenter, který tuto sérii započal svým Předvečerem svátku Všech svatých před skoro čtyřiceti lety.

Carpenter naznačil směr, kterým by se měl nový Halloween ubírat: "Vrátíme se nejspíše k původním tradicím a počátkům. Michael Myers není postava, ale přírodní živel. Částí je člověk, částí nadpřirozená síla. Je jako zlý vítr. Snad se nám podaří vrátit se k této původní myšlence". Flanagan je celkem logickou volbou, neboť si udělal jméno svým hororem Oculus. Vedle něj a výše uvedeného filmu má na svém kontě i home invasion kousek z letošního roku jménem Hush.

Výbornou volbou na post režiséra by byl i Adam Wingard, který možná něco naznačuje na svém twitteru. Uvidíme, koho si Carpenter s producentem Jasonem Blumem nakonec vyberou.

A koho byste preferovali vy jako režiséra nového Halloweenu?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY