Smrtelná hra na kočku a myš v traileru Carnage Park

Vydáno: 25.05.2016 15:21 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Jako "zvrácená ukázka exploatačního hororu" byl označen horor Carnage Park mladého tvůrce Mickeyho Keatinga. Ten ho koncipoval podle klasického schématu hry na kočku a myš.
Společnost IFC vypustila do světa první trailer nezávislého hororu Carnage Park mladého amerického filmaře Mickeyho Keatinga. V něm se žena stane rukojmím dvou mužů po nevydařené bankovní loupeži. Věci se ale ještě zhorší, když se trojice ocitne v opuštěné poušti, kde zkříží cestu vyšinutému bývalému příslušníkovi ozbrojených složek armády a odstřelovači. Hra na kočku a na myš může začít. Děj je zasazen do roku 1978 a Keating svůj "zvrácený expolatační thriller/horor" zamýšlel částečně jako poctu režisérům Samu Peckinpahovi a Peteru Watkinsovi (Strašáci, respektive Punishment Park).

Keatingův film měl premiéru už v lednu na festivalu v Sundance, kde ho jeden kritik charakterizoval jako "ohromující ukázku čiré brutality" a právě brutalita je tím nejpřiléhavějším označením pro ukázku z filmu v traileru. V hlavních rolích hrají Ashley Bell a Pat Healy

Carnage Park má premiéru v USA v kinech a na VOD 1. července 2016.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Carnage Park




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY