Trailer: Můj kamarád drak v prvním teaseru

Vydáno: 23.05.2016 18:01 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Nejnovější hraná disneyovka Můj kamarád drak, která vypráví příběh sirotka a jeho okřídleného kamaráda draka Eliotta, dorazí do kin v srpnu. Podívejte se na krátkou upoutávku.
Jedním z posledních remakeů a rebootovaných verzí starých disneyovek je i nová verze filmu Pete's Dragon z roku 1977. Ta se jmenuje Můj kamarád drak a natočil ji režisér nezávislého dramatu Ain´t Them Bodies Saint David Lowery. Ten zanechal původní story, vyprávějící o opuštěném sirotkovi Peteovi, který se skamarádí s okřídleným drakem Eliottem. Výrazně ale změnil formu filmu a také žlutozeleného draka, který v původní verzi vypadal přihlouple primitivně. Pro představu o vzhledu draka v původním filmu klikněte zde

Příběh nás seznamuje s řezbářem panem Meachemem (Robert Redford), který si vymýšlí divoké historky o drakovi žijícím hluboko v pacifickém pralese. Jeho dcera Grace (Bryce Dallas Howard) si jeho vyprávění užívá až do doby...než potká desetiletého chlapce Petea (Oakes Fegley), který tvrdí, že žije v lese s obrovským zeleným drakem. Že by nakonec povídačky jejího táty měly blíže k realitě, než si myslela? Kromě této trojice zde hrají ještě Wes BentleyOona Laurence a Karl Urban.

Můj kamarád drak má premiéru 25. srpna 2016.

Teaser zhlédněte níže.

Originální teaser filmu Můj kamarád drak




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY