Nový biopic o Howardu Hughesovi dostává název a datum premiéry

Vydáno: 19.05.2016 20:03 - Václav Limberk | foto: Entertaimnet Weekly

Nový biopic Warrena Beattyho o Howardu Hughesovi se jmenuje Rules Don't Apply a Beatty v něm ztvární stárnoucího Hughese. V jeho filmu dále hrají Alden Ehrenreich a Lily Collins.
Alden Ehrenreich, Lily Collins ve filmu  / Rules Don't Apply Donedávna ještě "Untitled Warren Beatty Project" získal nový oficiální název Rules Don't Apply. Warren Beatty režíroval sám sebe jako zestárlého excentrického miliardáře Howarda Hughese, jehož známe z "mladé verze" z filmu Letec. V příběhu, který se odehrává v roce 1958, se rozvíjí zápletka "nekonvenční romance" mezi zbožnou herečkou Lily Collins a podobně konzervativním řidičem Aldenem Ehrenreichem, přičemž oba jsou zaměstnanci Howarda Hughese. Beatty svůj film sám režíroval, produkoval a hraje Hughese. Konflikt filmu bude založen na faktu, že Hughes nedovoluje svazky mezi svými zaměstnanci. 

Beattyho poslední režijní kus byla politická satira Skandál! Ve vedlejších rolích Rules Don't Apply dále hrají mimo jiné Annette BeningAlec Baldwin nebo Matthew Broderick. Datum premiéry v USA je 11. listopad 2016.

První oficiální fotografie z filmu si prohlédněte v gálerii nad článkem.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY