Trailer: Strašidla Zdeňka Trošky se představují v traileru

Vydáno: 13.05.2016 21:20 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Nová rodinná komediální pohádka Zdeňka Trošky Strašidla bude mít v srpnu premiéru v českých kinech. V hlavních rolích uvidíte mimo jiné Jiřího Dvořáka nebo Terezu Kostkovou. Nyní se můžete podívat na její trailer.
Sara Sandeva, Bronislav Kotiš ve filmu  / StrašidlaČeský režisér Zdeněk Troška se po trojici Babovřesk vrátil opět k žánru pohádky a natočil Strašidla. Ze synopse filmu: "Rodina hejkala Huga obývá poklidně starou vilu na pokraji města. Sladký strašidelný život, v němž si Hugo hejkal, jeho paní Patricie a její matinka Žofie čarovali, vodník Bubla se staral o dušičky a víla Jitřenka si tančila lehkonohé tanečky, změní vpád úředníka Patočky, který má na obecním úřadě ve správě evidenci budov. A jak zjistil, za dům už pěknou řádku let nikdo neplatí nájem a nikdo v něm ani oficiálně nechce bydlet, především proto, že tu straší. Přesto tu žije jakási šílená rodinka. Verdikt je nemilosrdný: zaplatit, nebo se vystěhovat!". 

Ve filmu Strašidla uvidíte celou řadu známých herců, jako je Jiří Dvořák v roli vodníka nebo Matěj Hádek v roli záletného divadelního režiséra. Dále zde mimo jiné hrají Tereza Kostková jako čarodějnice, Bronislav Kotiš jako hejkal, Vladimír Polívka, Sara SandevaCarmen MayerováPetr Nárožný či Václav Postránecký. Premiéra Strašidel je 18. srpna 2016.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Strašidla







NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Hmmm (Právo v L.A, 14.05.2016 07:49) Reagovat

    už se těším. Zdenda je dobrý režisér a jen není dostatečně vychvalován a uznavan.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY