Michael Shannon se přidá k novému filmu Guillerma Del Tora

Vydáno: 10.05.2016 18:00 - Václav Limberk | foto: Warner Bros. Pictures

Michael Shannon se přidá k novému filmu Guillerma Del Tora, kterým bude zatím nepojmenovaný projekt. Půjde ale zřejmě opět o jakýsi druh fantasy a romance. Posledním Del Torovým filmem byl Purpurový vrch.
Guillermo del Toro při natáčení filmu Purpurový vrch / Crimson PeakGuillermo del Toro chystá po svém posledním dokončeném filmu, zajímavé goticky laděné fantasy romanci Purpurový vrch, nový projekt, který je momentálně ve fázi před-produkce a je tedy zatím pracovně označen jako Untitled Guillermo del Toro/Cold War Project. Mělo by jít opět o mix romantiky, fantasy a dramatu. Dosud do něj byli obsazeni Sally HawkinsOctavia Spencer a Michael Stuhlbarg. Nyní bylo oznámeno, že by se k obsazení měl připojit i Michael Shannon

Ze zápletky toho zatím mnoho odhaleno nebylo, ale něco přece. Hawkins by měla údajně hrát němou ženu, která pracuje v laboratoři, kde je člověk-obojživelník, na kterém se provádí experimenty. Hawkins se tohoto stvoření sželí a tak ho pustí na svobodu. Brzy však zjistí, že venkovní svět může být ještě nebezpečnější. Celá story je zasazena na pozadí šedesátých let, kdy se Amerika nachází v sevření studené války. Del Toro píše scénář a bude i režírovat. Hotový film bude k vidění až v roce 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY