Videoherní Assasin´s Creed odhaluje nové fotky

Vydáno: 09.05.2016 18:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Napjatě očekávaná adaptace počítačové hry Assasin´s Creed s Michaelem Fassbenderem odhaluje nové fotky, které odhalují více z filmové verze Justina Kurzela. Co na nich uvidíme?
Letos uvidíme dva výrazné pokusy, jak adekvátně převést svět počítačových her do filmové podoby. Brzy uvidíme, jak si s tímto problémem poradil Duncan Jones ve Warcraft: První střet. Zraky většiny fandů jsou ale už dlouho upřeny k další adaptaci, kterou je Assassin's Creed, v níž hraje v hlavní roli Michael Fassbender. Ze snímku Justina Kurzela bylo nyní uveřejněno několik fotografií odhalujících něco více z tohoto videoherními fandy napjatě očekávaného filmu. Vedle Fassbendera se objeví Marion CotillardMichael K. WilliamsBrendan Gleeson a Jeremy Irons.

Hlavní tíha ale bude stát na Fassbenderových bedrech, který tu v roli Calluma Lynche (a Aguilara) dostal ještě fyzicky náročnější part než v X-Menech. Obrázky naznačují, že nepůjde o zrovna barvitou, ale spíš chmurně vyhlížející podívanou. Což u režiséra Macbetha ani příliš nepřekvapí.

Nové fotky si prohlédněte v galérii k filmu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY