Natočí Scorsese Irishmana s De Nirem, Pescim a Pacinem?

Vydáno: 07.05.2016 19:32 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Vysněný projekt Martina Scorseseho "The Irishman" by se mohl brzy stát dalším filmem legendárního režiséra. Mafiánským snímkem by slavný filmař navázal na své legendární Mafiány.
Robert De Niro, Joe Pesci ve filmu  / CasinoZní to jako fantazie. Martin Scorsese by mohl natočit film, v němž by se znovu sešli po více jak dvaceti letech od Casina a Mafiánech Robert De Niro a Joe Pesci a jako "bonus" by zde byl i Al Pacino, který by se slavným filmařem spolupracoval vůbec poprvé. Tento film by se jmenoval "The Irishman" a šlo by o adaptaci knihy Charlese Brandta I Heard You Paint Houses” o mafiánském nájemném zabijákovi Frankovi "The Irishman" Sheeranovi, který byl zapleten do zmizení odborářského předáka s kontakty v podsvětí Jimmyho Hoffy, o němž natočil film Hoffa Danny DeVito s Jackem Nicholsonem v hlavní roli. 

Na blížícím se festivalu v Cannes by mohlo dojít k prodeji filmových práv, která momentálně vlastní Paramount. Práva budou nabídnuta mezinárodním kupcům. Záleží však na tom, zda Paramount podepíše včas smlouvu k prodeji s Fabrica De Cine, produkční firmou, která zaštítila poslední Scorseseho film Silence. Ať už to s prodejem práv na "The Irishman" dopadne jakkoliv, jasné je, že by nešlo o levnou záležitost. Vzhledem k tomu, že by se muselo ve filmu užít techniky a là Podivuhodný případ Benjamina Buttona, a byly by v něm scény současné plus flashbacky s digitálně omlazenými herci, film by méně než 100 milionů dolarů nestál.

Scorsese není momentálně upsán k žádnému dalšímu projektu, takže pokud vše dobře dopadne, mohl by jím být právě "The Irishman". Jiným jeho potenciálním budoucím projektem by mohl být biopic o Frankovi Sinatrovi Sinatra

Zmíněné Silence o knězích v 17. století v Japonsku má premiéru v  USA v listopadu, u nás až příští rok v lednu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY