Podívejte se na první foto nových kostýmů Power Rangers

Vydáno: 07.05.2016 09:41 - Václav Limberk | foto: Lionsgate

Na příští rok se chystá nový reboot Power Rangers od režiséra found footage sci-fi Project minulost Deana Israelita. Podívejte se na nové foto superhrdinských kostýmů, v nichž Power Rangers uvidíme.
Naomi Scott, RJ Cyler, Becky G., Dacre Montgomery, Ludi Lin ve filmu  / Power RangersZatím jsme z chystaného rebootu Power Rangers měli možnost vidět kostým postavy Rity Repulsy vypadající jako "Poison Ivy", kterou hraje Elizabeth Banks. Nyní se objevila nová fotka kostýmů všech pěti superhrdinů vycházejících ze známé televizní série. Nové kostýmy vypadají mnohem více jako oblek superhdinů, které známe z jiných komiksových filmů (Batman a spol.), než jako brnění známé z původní televizní verze. Režisérem nových Power Rangers je Dean Israelite, který na sebe upozornil found footage sci-fi Projekt minulost

Autor výpravy Andrew Menzies potvrdil, že jejich kostýmy jsou spíše "Alien nature" než ručně vyrobené, které by byly jejich přirozenou součástí. Upozornil, že se snaží cílit spíše na odrostlejší publikum, tak aby evokovaly superhrdinské filmy. V obsazení je řada nováčků jako Becky G. (žlutá), Ludi Lin (černý), Dacre Montgomery (červený), Naomi Scott (růžová) a RJ Cyler (modrý). Power Rangers uvidíme 6. dubna 2017.

Nový obrázek si prohlédněte v galerii.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY