Daisy Ridley a Naomi Watts zazáří v novém Hamletovi

Vydáno: 06.05.2016 09:00 - | foto: facebook tvůrce

Příští rok by se Shakespearovu Hamletovi mělo dostat nové podoby, tentokrát bude zásadně rozdílná, jelikož se bude zaměřovat na jinou postavu z této hry, a to Ofélii, kterou si zahraje mladá talentovaná Daisy Ridley.
Fotografie z filmu Star Wars: Síla se probouzí / Star Wars: Sila se probouziLoňské pokračování slavné série Star Wars: Síla se probouzí udělalo z do té doby neznámé britské herečky Daisy Ridley přes noc hereckou hvězdu, na kterou se nyní nabídky jenom hrnou. Až dokončí další díl Star Wars, který se momentálně natáčí, bude před ní ještě fantasy drama Kolma od režisérky Marielle Heller (Deník puberťačky) a válečný The Lost Wife. Ke svým budoucím projektům si však nyní může připsat i novou adaptaci Shakespearova Hamleta.

V tom spojí síly s ostřílenou kolegyní Naomi Watts, ovšem nečekejte klasický Hamletův příběh. Ten totiž tentokráte uvidíme z jiného pohledu, a to z pohledu Hamletovy tragicky zesnulé lásky Ofélie, kterou si zahraje Ridley. Snímek bude prozkoumávat její komplikovaný vztah s matkou a královnou Gertrudou (Watts) a zrežírovat by tuto předělávku pod výstižným názvem Ophelia měla Claire McCarthy (The Waiting City).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY