Will Ferrell nakonec Reagana hrát nebude

Vydáno: 02.05.2016 16:38 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Před pár dny se v médiích objevila zpráva, že známý komik Will Ferrell bude hrát v komedii Reagan o Alzheimerově nemoci, kterou trpěl bývalý americký prezident Ronald Reagan. Ferrell ho ale hrát nebude.
Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini ve filmu Táta je doma / Daddy's HomeV médiích se objevila zpráva, kterou jsme přinesli i my, že americký komik a herec Will Ferrell bude hrát v komedii o Alzheimerovi Reagan, kde ztvární bývalého amerického prezidenta Ronalda Reagana, který touto nemocí trpěl. Mluvčí Willa Ferrella, ale tuto zprávu vyvrátil a uvedl, že Ferrell s tímto projektem nikdy oficiálně spojen nebyl, když řekl: "Scénář Reagana byl jedním z mnoha scénářů, které byly Ferrellovi předloženy, a o kterých herec přemýšlel. A pan Ferrell se rozhodl, že tuto "Alzheimer komedii" nebude považovat za jeden ze svých budoucích projektů."

Za to, aby Ferrell bývalého prezidenta trpícího v pozdním věku demencí nehrál, se dokonce Reaganova dcera angažovala napsáním "otevřeného dopisu" adresovaný Ferrellovi, v němž líčila vážnost nemoci jejího otce a fakt, že nejde o námět pro komedii. Co se týče Ferrellových jiných projektů, ten právě dokončil komedii The House, kde hraje s Amy Poehler a jejíž premiéra bude až v roce 2017. Warner Bros také nedávno oznámilo, že chystá pokračování komedie Táta je doma, kde si Ferrell znovu zahraje s Markem Wahlbergem




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY