Trailer: Animovaný Kubo a kouzelný meč ožívá v traileru

Vydáno: 29.04.2016 12:47 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Po prázdninách u nás bude mít premiéru nový fantasy animák od Laiky Kubo a kouzelný meč, který vám představujeme už ve třetím a finálním traileru. Uslyšíte zde například Charlize Theron a Rooney Mara.
Metodou stop-motion animace natočený fantasy animák Kubo a kouzelný meč je v pořadí čtvrtým originálním animovaným filmem od studia Laika. Předchozími byly snímky Koralína a svět za tajnými dveřmiNorman a duchové a předloňští Škatuláci. Kubo a kouzelný meč je režijním debutem prezidenta a výkonného ředitele Laiky Travise Knighta, který byl hlavním animátorem všech předchozích animáků. 

Art Parkinson tu namluvil postavu Kuba, chytrého a dobráckého kluka, který žije poklidný život v blízké vesnici, kde jejím obyvatelům vypraví všelijaké fantastické historky. Když se ale náhodně připlete do cesty starodávnému a tajemnému duchovi, který se vydal na cestu pomsty a který zničí jeho vesnici, musí se dát na útěk. Přidá se k němu opice (Charlize Theron) a brouk (Matthew McConaughey), kteří mu pomohou zachránit svou rodinu a vyřešit tajemné okolnosti smrti jeho otce. Pomocí svého šamisenu (strunného nástroje) musí Kubo čelit bohům i monstrům.

V traileru uslyšíte kromě výše zmíněných ještě hlasy herců Rooney Mara a Ralpha Fiennese. Kubo a kouzelný meč má v českých kinech premiéru 8. září 2016.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer k filmu Kubo a kouzelný meč




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY