Satan znovu přijde, slibuje Fox

Vydáno: 29.04.2016 11:43 - Václav Limberk | foto: 20th Century Fox

Studio Fox chce natočit prequel ke klasickému hororu Přichází Satan!, který před čtyřiceti lety natočil Richard Donner. The First Omen by měl natočit indie režisér Antonio Campos.
Fotografie z filmu Přichází Satan! / The OmenPřed čtyřiceti lety natočil Richard Donner klasický satanský horor Přichází Satan!, v němž se Gregory Peck snažil zabít ďábla vtěleného do malého Damiena. K třicátému výročí Fox před deseti lety udělal i remake této klasiky. Stanice A&E momentálně vysílá televizní podobu této látky, která znovu navazuje na původní film. Ten měl mimochodem hned dva sequely, z nichž ten druhý nesl jméno titulní postavy. Nyní chce studio Fox natočit prequel k Přichází Satan!, který by se měl jmenovat The First Omen

Pro producenta Davida Goyera by ho měl režírovat indie režisér Antonio Campos podle scénáře Bena Jacobyho. Detaily zápletky ale nejsou zatím známy. Campos má na svém kontě horor/thriller z roku 2012 Simon Killer a v letošním roce na festivalu v Sundance uveřejnil svůj nový film, biopic o televizní reportérce ze sedmdesátých let Christine. Na to, jak se Campos popere se satanským "pacholkem" Damienem, si budeme muset počkat do zatím neurčeného data.

Jedno je ale jisté, Damien se má skvěle a z obrazovek ani z plátna jen tak nezmizí. 


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY