Sylvester Stallone si pro televizi zahraje mafiána

Vydáno: 29.04.2016 09:37 - Václav Limberk | foto: Warner Bros.

Sylvester Stallone bude hrát mafiána v televizní verzi Puzova románu Omerta. Režie pilotu se ujme Antoine Fuqua. Pro Stallonea to bude velká výzva, stane se novým Kmotrem?
Marlon Brando ve filmu Kmotr / The GodfatherMnoho desítek let poté, co Sylvester Stallone vážně uvažoval, že natočí třetí díl mafiánské ságy Kmotr, se tento Američan s italskými kořeny přeci jen stane hlavou mafie v chystané televizní sérii podle posledního románu tvůrce Kmotra Maria Puza Omerta. První díl chystané série by měl podle scénáře Justina Herbera a Adama Hoffa režírovat Antoine Fuqua, který momentálně dokončuje Sedm statečných. Odmyslíme-li si Stalloneovo hostování v boxerské televizní reality show The Contender (2005-07), šlo by o jeho vůbec první práci pro televizi v podobě účasti na vzniku hraného televizního seriálu.

Stallone by měl ztvárnit Raymonde Aprileho, který je považován za posledního z velkých amerických donů. Produkčně by měli televizní sérii zaštítit bratři Weinsteinové a jejich produkční firma The Weinstein Company. Zatím ještě není jasné, pro kterou televizní stanici seriál vznikne. Stallone si nicméně už jednou roli mafiána vyzkoušel, před lety v komediální podobě ve filmu Oskar. Ohlášena je také jeho účast na jiném projektu, který má co do činění s organizovaným zločinem. Mafiánský biopic Scarpa by měl režírovat Brad Furman.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY