Will Ferrell na plátně jako prezident USA Ronald Reagan

Vydáno: 01.05.2016 17:15 - | foto: facebook tvůrce

Nová role Willa Ferrella možná mnohé překvapí, ale kromě nečekaného žánru - biografického dramatu - mnohé šokovala i jeho role. Tou je totiž bývalý prezident USA Ronald Reagan.
Will Ferrell ve filmu Zprávař 2 - Legenda pokračuje / Anchorman 2: The Legend ContinuesJednu z postav, která je Američany vnímána velmi hrdinsky, je rozhodně bývalý prezident Spojených států amerických Ronald Reagan. Když se tedy začalo připravovat životopisné drama Reagan, nikoho to nepřekvapilo, menší šok však přišel s obsazením titulní role. Podle serveru Variety si totiž v pořadí 40. prezidenta této země zahraje kritiky (a mnohdy i diváky) ne zrovna milovaný Will Ferrell.

Kontroverzní však není pouze obsazení tohoto herce, ale také scénář napsaný Mikem Rosoliem. Ten se zaměřuje na prezidenta Reagana v jeho druhém volebním období, kdy se u něj začaly projevovat znaky demence. To sice nikdy nebylo plně potvrzeno, ale Rosoliův scénář s touto informací pracuje a rozvíjí ji. Prezidentovi podřízení jej totiž podle scénáře budou přesvědčovat, že je hercem, který právě natáčí vlastní film, v němž hraje prezidenta. Podle snímku je tak pouhou figurkou, což u mnoha Američanů vyvolalo znechucení.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY