Cuarón se přidává k Serkisově Jungle Book

Vydáno: 22.04.2016 15:44 - Václav Limberk | foto: Universal Studios

Herec Andy Serkis natáčí pro Warnery Jungle Book, konkurenční verzi Disneyho Knihy džunglí Jona Favreaua. Nyní se k Serkisovi připojil i režisér Gravitace Alfonso Cuarón.
Andy Serkis při natáčení filmu Hobit: Neočekávaná cesta / The Hobbit: An Unexpected JourneyMexický režisér Alfonso Cuarón  zatím na další práci zatím trpělivě čeká. Po oscarové Gravitaci nějaký čas přemítal nad režií Fantastických zvířat a kde je najít. Přesto má stále co dělat, neboť byl právě přidělen jako "konzultant" k projektu další verze Knihy džunglí, kterou pro studio Warner Bros natáčí anglický herec Andy Serkis. Projekt, který byl ještě nedávno známý jako Jungle Book: Origins, je nyní ve fázi postprodukce a bude se jmenovat jednoduše pouze Jungle Book. Warneři nedávno o rok posunuli datum jeho premiéry z října 2017 až na říjen 2018 z obavy, aby jejich verze nedoplatila na momentální úspěch Disneyho Knihy džunglí

Serkis, který ve svém režijním debutu zároveň bude hrát jednu z postav Mauglího přátel Balooa, právě dokončil hlavní práce. Cuarón by mu tedy mohl vypomoci v postprodukční fázi natáčení, i když jeho "výpomoc" zatím nebyla blíže specifikována. Není sporu o tom, že zapojení zkušeného Cuaróna by mělo Serkisově verzi jen prospět a Warneři tak nemusí být tolik nervózní. V Serkisově Jungle Book najdeme rovněž hvězdami nabité herecké obsazení se jmény jako Benedict CumberbatchChristian BaleCate Blanchett. Role Mauglího byla svěřena herci Rohanu Chandovi. Knihu Rudyarda Kiplinga převedla do scénáře dcera scenáristy Harryho Pottera, scenáristky debutující Callie Kloves. Jungle Book do kin dorazí 19. října 2018.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY