Café Society Woodyho Allena se představuje v traileru

Vydáno: 22.04.2016 14:48 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

S komediální dobovkou Café Society, v níž tvoří pár Kristen Stewart s Jessem Eisenbergem, se vrací Woody Allen. Ten se v Café Society vrací ke zlaté éře hollywoodského filmu.
Jesse Eisenberg, Kristen Stewart ve filmu  / Café SocietyLetošní rok už jsme jednu příjemnou dobovku nahlížející na zákulisí zlatého věku Hollywoodu viděli v podobě Coenovky Ave, Caesar!. Ta by mohla mít podobně distingovaného následníka, kterou je novinka Café Society známého "newyorského neurotika" Woodyho Allena. O ní jsme zatím psali v souvislosti s 69. ročníkem canneského festivalu, který bude za necelý měsíc 11. května zahajovat. Nyní máme konečně příležitost zhlédnout první trailer této komediálně laděné dobovky situované do 30. let Hollywoodu. 

Na první pohled vypadá celá tato záležitost s kamerou tříoscarového Vittoria Storara vizuálně skvěle. Dialogy připomínají to nejlepší z tvorby tohoto populárního filmaře svými duchaplnými postřehy o životě i o roli umělce v něm. Allen je minimálně od doby Půlnoci v Paříži přístupný i pro širokou diváckou obec a nejde už dávno jen o filmy určené pro úzkou skupinku Allenových skalních příznivců. Tomu odpovídá i Allenovo klasicky omladěné obsazení. Ústřední pár v Café Society a u Allena vůbec poprvé hraje duo Jesse Eisenberg a Kristen Stewart. Eisenberg tu hraje začínajícího ambiciózního režiséra, který chce prorazit v Hollywoodu, ale místo toho se zamiluje do postavy hrané Kristen Stewart. Corey Stoll tu hraje Eisenbergova staršího bratra gangstera a Steve Carell Eisenbergova bohatého strýce. Jednou z dalších hvězd nového Allenova filmu je ještě herečka Parker Posey reprezentující hollywoodskou smetánku.

Café Society je první Allenovou spoluprácí s Amazonem, který mu pomohl snímek financovat a který ho bude v USA distribuovat. Slavný tvůrce by pro něj měl natočit a snad i natočí zatím ještě bezejmennou televizní sérii Untitled Woody Allen Project.

Trailer zhédněte níže

Originální trailer filmu Café Society




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY