Pokračování Jurského světa našlo režiséra

Vydáno: 19.04.2016 12:54 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Španělský režisér Juan Antonio Bayona natočí Jurský svět 2. Režisér prvního Jurského světa Colin Trevorrow a producent Frank Marshall to oficiálně oznámili na svém Twitteru.
Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Nick Robinson, Ty Simpkins ve filmu Jurský svět / Režisér Colin Trevorrow spolu s producentem Frankem Marshallem potvrdili serveru deadline, že pro režii druhého dílu Jurského světa byl angažován španělský režisér Juan Antonio Bayona. Jurský svět, který byl rebootem Jurského parku, loni celosvětově vydělal 1,6 miliardy dolarů. Trevorrow se nechal angažovat pro režii Star Wars: Episode IX, čímž se uvolnila pozice na místo režiséra pro pokračování Jurského světa. Bayona momentálně dodělává fantasy Volání netvora. Trevorrow bude na Jurském světě 2 zapsán jako scenárista spolu s Derekem Connollym.

Vrátit by se měli oba herci z jedničky Chris Pratt a Bryce Dallas Howard. Bayona měl předtím, než byl angažován pro druhý díl Jurského světa, režírovat pokračování Světové války Z. Díky tomu, že nakonec neskončil na režijní stoličce tohoto projektu, mohl přijmout ještě lukrativnější nabídku právě v podobě pokračování Jurského světa. Předběžné datum je stanoveno na 22. června 2018.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Dúfam, že po 5x nás konečne ušetria naivného... (Palo 40, 19.04.2016 16:14) Reagovat

    Dúfam, že po 5x nás konečne ušetria naivného detského deja s vrieskajúcimi naivnými ženskými, veľmi si to prosím..

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY