Brad Pitt točí s Robertem Zemeckisem válečnou romanci Allied

Vydáno: 14.04.2016 13:47 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Brad Pitt momentálně s Robertem Zemeckisem (Muž na laně) točí válečný thriller Allied. V romantickém špionážním thrilleru z druhé světové války se zamiluje do Marion Cotillard.
Brad Pitt ve filmu Železná srdce / FuryRežisér Robert Zemeckis právě natáčí romantický thriller Allied z druhé světové války zasazený do roku 1942. Brad Pitt tu hraje špióna, který se během nebezpečné mise v Casablance spojí s francouzskou špiónkou Marion Cotillard, do které se zamiluje. Jejich romanci ale přeruší Pittovo zničující tajemství, které na postavu hranou Cotillard objeví. Na rozdíl od jiného válečného filmu, ve kterém se Pitt nedávno objevil, bude Allied více romantickým než válečným filmem. BudeZemeckisovou verzí Casablancy?

Zemeckis režíruje podle scenéře Stevena Knighta. Jako obvykle film bude i produkovat spolu se svým častým spolupracovníkem Stevem Starkeym a Grahamem Kingem. Vedle dvojice Pitt a Cotillard se ve filmu objeví ještě Lizzy Caplan nebo Matthew Goode. Allied má datum americké premiéry stanovené na 23. listopadu 2016. Pitt se letos objeví ještě ve válečné satiře ze současnosti War Machine se zatím neznámým datem premiéry.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY