Charlize Theron se přidá do týmu Rychle a zběsile 8

Vydáno: 08.04.2016 12:50 - Václav Limberk | foto: Warner Bros.

Do osmého dílu akčního pokračování série Rychle a zběsile přibude jako nováček jihoafrická kráska Charlize Theron, která pro tuto roli složila úspěšné zkoušky v Šíleném Maxovi: Zběsilé cestě.
Banner filmu Rychle a zběsile 7 / Furious SevenSpolečnost Universal svojí veleúspěšnou franšízu Rychle a zběsile jen tak neopustí ani po tragické smrti Paula Walkera. Zatím poslední pokračování z minulého roku Rychle a zběsile 7 vydělalo celosvětově jeden a půl miliardy, což je pádný důvod pro Rychle a zběsile 8, jehož produkce se započne už příští měsíc. Režie se po Jamesi Wanovi ujme "Straight Outta ComptonF. Gary Gray. Nováčkem v obsazení, v němž se vrací tým kolem jeho hlavní hvězdy Vina Diesela, bude jihoafrická herečka Charlize Theron, která loni zazářila v jiné benzínem nasáklé záležitosti, kterou se úspěšně doporučila na palubu této blockbusterové franšízy.

Zatím není ještě úplně jisté, zda se Theron přidá do týmu Rychlých a zběsilých, nebo zda naopak ztvární ženského záporáka a ústředního padoucha, kterého si v minulém díle zahrál Jason Statham. Ten se mimochodem vrátí stejně jako většina herců ze sedmičky, tj. vedle něj a Diesela taky Dwayne JohnsonMichelle RodriguezTyrese GibsonLudacris a Kurt Russell. Zatím není jisté, zda se vrátí i Lucas Black. Každopádně účast Theron bude pro tuto sérii pouze kladem a oživením soudě podle jejího výkonu v Šílénem Maxovi. Premiéra Rychle a zběsile 8 je stanovena na 13. dubna 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • ?? (Pepa, 12.04.2016 18:48) Reagovat

    Dneska jsem četl, že by měl P.Wolkera nahradit mladý Eastwood. Sem myslel že by to spíše mohl hrát Cody Wolker

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY