Novinka Woodyho Allena bude zahajovat festival v Cannes

Vydáno: 30.03.2016 12:00 - Václav Limberk | foto: Amazon Studios/Lionsgate

Novinka Woodyho Allena Café Society s Jessem Eisenbergem a Kristen Stewart bude zahajovat letošní 69. ročník mezinárodního festivalu v Cannes, který bude jako každý rok probíhat v květnu.
Jesse Eisenberg, Kristen Stewart ve filmu  / Café SocietyDonedávna Untitled Woody Allen Project získal v březnu oficiální název, který je Café Society. Jde o Woodyho první spoluprácí s Amazonem, pro který ještě chystá zatím nepojmenovanou šestidílnou televizní minisérii. Café Society bude ve středu 11. května zahajovat 69. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Cannes, kde bude uveden v mimosoutěžní sekci. Jde už o třetí Woodyho film, který tento prestižní festival ve francouzském letovisku zahajoval, což je rekord. Předchozími dvěma Woodyho canneskými otvíráky byly filmy Konec podle Hollywoodu a Půlnoc v Paříži. Předsedou letošního ročníku bude režisér George Miller

Jesse Eisenberg hraje v Café Society hraje mladého ambiciózního muže, který během třicátých let přijede do Hollywoodu, aby se prosadil ve filmovém průmyslu. Zde se zamiluje do Kristen Stewart. Na Allenovy poměry nezvykle drahý snímek (rozpočet 30 mil.dolarů) ho donutil spojit síly s Amazonem, pro něž jde tak o vůbec první film, který bude Cannes zahajovat. V Café Society se kromě ústřední dvojice objeví ještě Blake LivelyParker Posey a Steve Carell, který během natáčení vystřídal vyhozeného Bruce Willise.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY