Sofia Coppola natočí remake Eastwoodova filmu

Vydáno: 30.03.2016 09:24 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Sofia Coppola natočí remake dramatu Dona Siegela Oklamaný z roku 1971. V nové verzi filmu, v němž hrál Clint Eastwood, by se mohly objevit herečky Nicole Kidman, Kirsten Dunst a Elle Fanning.
Clint Eastwood ve filmu Oklamaný / The BeguiledServer Variety uveřejnil novinku, že se režisérka Sofia Coppola chystá napsat a režírovat novou verzi filmu Oklamaný, kterou v roce 1971 natočil Don Siegel s Clintem Eastwoodem v hlavní roli zraněného vojáka z občanské války Jihu proti Severu, který se stane "zajatcem" ženského penzionátu. Jednalo se o neobvyklé, ale vynikající drama a zajímavou studii převážně ženských charakterů. V jednání je účast tří hollywoodských hvězd, jmenovitě Nicole KidmanKirsten Dunst a Elle Fanning. Novou verzi by měla produkovat Youree Henley, která produkovala už předchozí Coppoliny filmy Bling Ring: Jako VIPky a Odnikud někam.

V případě Fanning by se jednalo o druhou spolupráci s režisérkou Sofií Coppolou, tou předchozí byla dramedie Odnikud někam. Také Dunst je častou Coppolinou spolupracovnicí. Natočily spolu například kostýmní drama Marie Antoinetta. Remake Oklamaného by se v rukou osobité režisérky mohl jevit jako mimořádně zajímavý projekt. Pokud tedy jeho realizaci něco nezhatí, jako se stalo v případě remaku Malé mořské víly.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY