Legenda o Tarzanovi: král opic ožívá v novém akčním traileru

Vydáno: 17.03.2016 14:21 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Alexander Skarsgaard a Margot Robbie se v létě v kinech představí jako Tarzan a Jane v nové verzi slavného příběhu Edgara Rice Burroughse. Dobrodružný snímek natočil režisér Harryho Pottera. David Yates.
Britská hvězda mezi současnými režiséry, David Yates, od velmi úspěšného završení kouzelnické série o Harrym Potterovi, příliš aktivní nebyla. Jeho práce se vrátila k té pouze televizní, kdy pracoval na seriálu Tyrant, ale letos se od něj konečně dočkáme i kousků filmových. Kromě toho, že stojí za dalším výletem do říše kouzel - Fantastická zvířata a kde je najít s premiérou stanovenou na listopad - natočil i nové pojetí známého příběhu, Legendu o Tarzanovi.

V titulní roli nejnovější adaptace knihy od Edgara Rice Burroughse se představí Alexander Skarsgård. Po boku jako Jane mu bude zářit australská herečka Margot Robbie a obsazení doplňují herecké kapacity jako Samuel L. Jackson a Christoph Waltz. Obdivovat již nyní v tomto trháku můžete propracované vizuální efekty na zvířecích postavách a ti, kteří budou opravdu nadšeni, mohou od 7. července na Legendu o Tarzanovi do kin.

Originální trailer filmu Legenda o Tarzanovi


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY