Trailer: vztahová komedie Maggie's Plan s Moore a Hawkem

Vydáno: 01.03.2016 07:00 - | foto: facebook tvůrce

Americká režisérka Rebecca Miller letos i do českých kin vysílá svou komedii Maggie's Plan o nevěře a jejím překonání. V té se jmenovitě objeví například Julianne Moore s Ethanem Hawkem a Gretou Gerwig v hlavní roli.
Ethan Hawke, Julianne Moore ve filmu  / Maggie's PlanLetos se pokusí znovu uspět se svým novým projektem americká režisérka Rebecca Miller, mezi jejiž dosavadní počiny patří například Soukromé životy Pippy Lee či The Ballad of Jack and Rose. Do hlavní role si vybrala nepříliš známou a okoukanou herečku, která je důležitou tváří hlavně mezi indie filmy. Jejím posledním poměrně větším kouskem byla třeba role v Baumbachově Mistress America a jedná se právě o herečku, která měla původně figurovat ve zrušeném spin-offu Jak jsem poznal vaši matku, How I Met Your Father. Řeč je o Gretě Gerwig.

Další jména v obsazení Maggie's Plan jsou ovšem ještě mnohem zvučnější. Vidět budete moci třeba oscarovou Julianne Moore či Ethana Hawkea, doprovázené komiky Mayou Rudolph a Billem Haderem. Znát tu budete nejspíše i Travise Fimmela. Příběhem se jedná o poměrně typickou romantickou komedii. Mladá Newyorčanka se zamiluje do na první pohled perfektního muže, takový však, jak z mnoha filmů víme, neexistuje. A tak i tenhle "pan Dokonalý" má chybu, a tou je šílená manželka, kterou nakonec opustí kvůli své milence. Co má však dělat milenka, když již nechce manžela, ale ani výčitky kvůli zničenému manželství? To zjistíte v kinech od 26. června a také částečně v traileru.

Oficiální trailer filmu Maggie's Plan


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY