Krotitelé duchů: ženská sestava v prvním teaseru

Vydáno: 14.02.2016 20:43 - | foto: facebook tvůrce

Jedním z očekávaných titulů roku 2016 je zajisté volné pokračování Krotitelů duchů, které na plátna přichystal režisér Paul Feig. Tým však letos bude kompletně ženská záležitost.
Autor známých a v celku i u kritiků úspěšných komedií jako Špión či Ženy sobě Paul Feig pro nás letos na plátna přichystal pokračování jedné z kultovních akčních komedií, Krotitelů duchů. Návaznost na předchozí dva díly z 80. let je velmi malá, ovšem objeví se tu krátce i původní představitelé jako Bill Murray nebo Sigourney Weaver.

Zbytek týmu však má naprosto novou sestavu, kterou vedle na Oscara nominované Melissy McCarthy, tvoří bývalé nebo současné členky z ansámblu pořadu Saturday Night Live, a to Kate McKinnonLeslie Jones a Kristen Wiig. Kromě nich však uvidíme například i Chrise Hemswortha a Cecily Strong.

První teaser toho příliš neprozrazuje a je v něm pouze pár prvních záběrů, oznamuje ovšem datum zveřejnění plnohodnotého traileru. Ten nás čeká již 3. března, premiéra snímku je naplánovana na 28. července.

Oficiální teaser filmu Krotitelé duchů


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Re: uz nech je vonku... neskutocne sa tesim... (Kukučienka polná, 15.02.2016 10:25) Reagovat

    teaser je vystižný a zábavný :D

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY