Rychle a zběsile 8 představí Charlize Theron v záporné roli

Vydáno: 11.02.2016 17:04 - Martin Bubrín | foto: Warner Bros.

S přibývajícími díly akční série Rychle a zběsile se začínají objevovat další a další informace o předpokládaném obsazení dalších pokračování. A to nejdřívější by mohlo dostat slušnou hereckou posilu.
Fotografie z filmu Rychle a zběsile 7 / Furious SevenChvíli poté, co Vin Diesel na svém Facebooku oznámil, že série Rychle a zběsile bude pokračovat až do desátého dílu (čili do roku 2021), přišel server Deadline se zprávou, že o účast v nadcházejícím osmém dílu se uchází herečka Charlize Theron. Držitelka Oscara za snímek Zrůda a představitelka drsné ženské hrdinky Furiosy z loňského postapokalyptického akčňáku Šílený Max: Zběsilá cesta by si podle všeho měla zahrát hlavní zápornou roli.

Po Luku Evansovi a Jasonu Stathamovi tak půjde o zřejmě nejzvučnější posilu do týmu, která by mohla nasadit laťku filmu zase o trochu výše, než byla v předchozím filmu. Natáčení snímku Fast 8, v němž se vrátí většina obsazení předchozích dílů, začne letos na jaře v New Yorku a poté se přesune do Atlanty. Premiéra samotného filmu je pak naplánována na 13. dubna 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY