V zajetí démonů 2 - strach se vrací na prvních fotkách

Vydáno: 31.12.2015 12:31 - | foto: facebook tvůrce

Pokračování se v následujícím roce dočká i úspěšný horor Jamese Wana V zajetí démonů - to nyní navozuje svou strašidelnou atmosféru první oficiálně zveřejněnou fotku.
Před nedávnem už jsme menší ochutnávku sequelu V zajetí démonů 2 dostali díky várce fotek z natáčení, které jsme vám přinesli i u nás. Na pokračování naštěstí oproti nevydařenému spin-offu Annabelle pracuje opět režisér James Wan. Stránka Entertainment Weekly však dnes zveřejnila i první oficiální fotku druhého dílu s podtitulem Enfield Poltergeist, na které sice neuvidíte naše navracející se staré známé, manžele Warrenovi (Vera Farmiga a Patrick Wilson), ale nováčka v obsazení.

Tou je mladičká herečka Madison Wolfe, která bude hrát Janet, jedno ze čtyř dětí z rodiny Hodgsonových vedené svobodnou matkou Peggy. Film nás vnese do 70. let do Londýna, kde bude právě tato rodina strašena poltergeistem. Nečeká nás však jen hýbající se nábytek, ale také démonické hlasy a neustálé ťukání na zdi, především v dětských pokojích.

Premiéru bude mít pokračování, které do obsazení přidalo například ještě Frances O'Connor a Simona McBurneyho, 10. října 2016.




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY