V zajetí démónů 2 - první fotky z natáčení v Londýně

Vydáno: 26.11.2015 13:51 - | foto: Warner Bros

O druhém dílu hororu Jamese Wana V zajetí démonů se toho mnoho neví, ale samotné první fotky z natáčení nám prozradily alespoň něco o chystaném sequelu.
Po velkolepém úspěchu s filmem V zajetí démonů, který je mnohými považován za jeden z nejlepších soudobých hororů, se režisér James Wan vrací s pokračováním. To v angličtině nese i podtitul - The Enfield Poltergeist, což je naznačením toho, že se bude jednat o paranormální aktivity v části Londýna nazvané Enfield. To je asi tak vše, co o ději víme, ale z fotek je navíc patrné, že dění bude probíhat v zimě o Vánocích. Na fotkách z natáčení v Enfieldu je totiž patrná vánoční výzdoba spolu s umělým sněhem. Zahlédnout můžete na jedné z fotek i Santa Clause.

Na společné fotce pak kromě režiséra můžete vidět představitele manželů Warrenových, Veru Farmigu a Patricka Wilsona, vedle nich pak stojí ještě nový přírůstek do obsazení, tím je Simon McBurney z Mission: Impossible - Národ grázlů. Ve filmu se potvrzeně objeví také Frances O'Connor, ta údajně ztvární roli matky, jejíž dcera je pronásledována duchy. Dá se tedy předpokládat podobná zápletku prvnímu dílu.

V galerii se můžete podívat na dvě fotografie a pak už jen netrpělive čekat na premiéru, která bude 9. června 2016.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY