První trailer: Moje tlustá řecká svatba 2

Vydáno: 16.11.2015 07:00 - | foto: facebook tvůrce

Ještě tlustší a ještě více řecká, tak by se dalo už podle traileru definovat pokračování Mojí tlusté řecké svatby, kde se tentokrát budou vdávat samotní rodiče Touly, jejíž svatbu jsme viděli v prvním díle.
Elena Kampouris, Nia Vardalos ve filmu  / My Big Fat Greek Wedding 2Herečka a scenáristka Nia Vardalos, kterou většina z vás rozhodně zná z komedie Moje tlustá řecká svatba, minulý rok oznámila, že pracuje na pokračování této oblíbené komedie. To má do kin dorazit po 14 letech, ovšem dobrou zprávou je, že se vrací i drtivá většina představitelů z prvního dílu a Vardalos se tentokrát dokonce sama postarala o scénář, který minule pod rukama Jeffa Jura dokonce dostal nominaci na Oscara. Režiséra Joela Zwicka, jehož práce se momentálně orientuje na seriály pro Disney Channel, vystřídá Kirk Jones (Kouzelná chůva Nanny McPheeJak porodit a nezbláznit se).

Pokud vám přišla "jednička" šílená, tak se připravte na něco ještě šílenějšího. Už samotná zápletka je totiž hodně ujetá, ale vypadá to, že se máme na co těšit. Toula a Ian už se sice vzali a dokonce mají dceru, ovšem zjistili, že vdaní vůbec nejsou Touly rodiče, jimž kněz zapomněl podepsat oddací list. Ti se tedy rozhodnou vzít znovu a pokud jste viděli díl předchozí, tak je vám jasné, co taková řecká svatba obnáší.

Ale to můžete posoudit sami v prvním traileru.

Oficiální trailer filmu Moje tlustá řecká svatba 2/My Big Fat Greek Wedding 2


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY