Pociťte Sílu: další nové záběry Star Wars jsou tady!

Vydáno: 13.11.2015 11:08 - Pavel Klimeš a Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Na televizní stanici ABC včera debutoval speciální televizní spot Star Wars: Síla se probouzí, který můžeme vlastně považovat za takový další trailer. Spousta nových záběrů sází na spektakulární akci a nostalgii.
Po značných časových rozestupech mezi teasery a trailerem se na nás valí další upoutávky na nové Hvězdné války jako na běžícím páse. Další trailer už do premiéry nebude, ale zato zde máme celou řadu TV spotů. Za jeden z nejzajímavějších lze považovat ten ze stanice ABC v délce půl minuty a obsahující celou řadu nových záběrů a nějaké dosud neslyšené dialogy.

Mezi hlavní věci, které by nás měly upoutat, patří stíhačka TIE vylétající z hangáru hvězdného destruktoru (kdo v něm asi sedí?). Dále výjev před lodí Millennium Falcon, kde Han Solo (Harrison Ford), předává něco, zřejmě blaster, mladé Rey (Daisy Ridley). Následuje scéna skupiny vůdců Odboje shromážděných kolem stolu - vidíme zde Hana, admirála Ackbara (bude ve filmu nějaká past? :-) ), droida C-3PO (Anthony Daniels) s červenou paží a především generála Leiu Organu (Carrie Fisher).

Rovněž vidíme Finna (John Boyega), jak bojuje se stormtrooperem s použitím světelného meče. Zajímavé je na tom to, že voják Prvního řádu má nějakou zbraň, která dokáže jediskou zbraň odrazit. A konečně posledním novým pozoruhodným záběrem je Han a Chewie (Peter Mayhew) v rozvalinách, přičemž Han vyskočí a pálí ze svého blasteru hlava nehlava, tak jak to dělal už před třiceti lety.  .  

Spot zhlédněte níže.

TV spot filmu Star Wars: Síla se probouzí


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY