TOP 20 ČR: Češi vyrazili přes víkend výhradně na Jamese Bonda

Vydáno: 10.11.2015 07:47 - | foto: Sony Pictures Entertainment

V kinech se na plátnech i v návštěvnosti strhl boj. Zatímco náš agent 007 si vzal na mušku padoucha Franze Oberhausera, Spectre se pustilo do Fakjů pane učiteli 2 a vyhrálo...
Fotografie z filmu Snoopy a Charlie Brown. Peanuts ve filmu / The Peanuts MovieJiž čtyřiadvacáté dobrodružství agenta 007 Jamese Bonda dorazilo do kin. Spectre s Danielem Craigem pod taktovkou Sama Mendese sklidilo úspěch v podobě 21 milionů korun pouze za poslední týden. Tím samozřejmě mnohonásobně předčili školní výlet do Thajska, na který jsme se mohli vydat s třídou Elyase M'Bareka ve Fakjů pane učiteli 2. Pozici bronzovou pak zaujali animovaní Snoopy a Charlie Brown. Peanuts ve filmu, jimž se po předpremiéře podařil z konce žebříčku řádný skok vpřed, ovšem ne dostatečně dlouhý na výše zmíněné. S příchodem nového animovaného hitu pro děti opadla návštěvnost Hotelu Transylvánie 2, padajícího na čtyřku.

Poslední lovec čarodějnic Vin DieselMarťan Matt Damon a Stážista Robert De Niro logicky taktéž plně neustáli přísun novinek a jejich umístění se o něco propadla, stále si ale nevedli špatně. Oscary očekávající Sicario: Nájemný vrah se nyní nedostal ani přes hranici půl milionu a pozornost se už z velké části nedostala ani poslednímu Paranormal Activity: The Ghost Dimension, ve kterém byly strašidelné "potvůrky" poprvé k vidění v celé své kráse. Rozpůlení naší dvacítky obstaraly Celebrity s.r.o., v nichž Jiří Mádl sice nerežíroval, ale zahrál si režiséra točícího nekonečný seriál, jakých v Čechách máme spousty.

Bradley Cooper ve filmu Dokonalý šéf / BurntSmrtelná cesta na horu Everest byla odměněna jedenáctou příčkou, následovali ji Češi Ztraceni v Mnichově a Mládí Paola Sorrentina, které letos sklízelo úspěch již na festivalu v Karlových Varech. Bradley Cooper si jako Dokonalý šéf vykuchtil pouhých dvě stě tisíc a vypekl propadající se MimoněPan, přibližující jak se známá disneyovská postava do Země Nezemě dostala, padl na místo šestnácté, těsně doběhnutý V hlavě a Gangsterem KaPurpurový vrch od Guillerma del Tora a animovaná koala Mrkáček Bill si pak vzaly poslední dvě místa z našich dvaceti.

1. Spectre - 21 mil. (novinka)
2. Fakjů pane učiteli 2 - 4 mil.
3. Snoopy a Charlie Brown. Peanuts ve filmu - 1,7 mil.
4. Hotel Transylvánie 2 - 1,5 mil.
5. Poslední lovec čarodějnic - 1,3 mil.
6. Marťan - 1,2 mil.
7. Stážista - 546 tis.
8. Sicario: Nájemný vrah - 473 tis.
9. Paranormal Activity: The Ghost Dimension - 441 tis.
10. Celebrity s.r.o. - 425 tis.

11. Everest - 297 tis.
12. Ztraceni v Mnichově - 264 tis.
13. Mládí - 205 tis.
14. Dokonalý šéf - 195 tis.
15. Mimoni - 167 tis.
16. Pan - 136 tis.
17. V hlavě - 123 tis.
18. Gangster Ka - 121 tis.
19. Purpurový vrch - 117 tis.
20. Mrkáček Bill - 99 tis.




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY