Z Chloë Moretz bude Malá mořská víla

Vydáno: 09.11.2015 07:00 - | foto: facebook tvůrce

Ne všechny hrané verze původně jen animovaných pohádek zpracovává Disney, na nové Malé mořské víle pracuje Universal, který právě našel svou představitelku hlavní role.
Chloë Grace Moretz ve filmu Carrie / CarrieChloë Grace Moretz za sebou v osmnácti letech již má slušnou várku rolí ve filmech nejrůznějších žánrů. Vidět jste ji mohli v komedii Mládeži nepřístupno, superhrdinském Kick-Ass, dramatu Temné kouty, hororové Carrie, nebo romantickém Zůstaň se mnou. Nyní se tato talentovaná mladá herečka vydá do vod pohádkových, a to do vod pohádek dánských v Malé mořské víle, kde bude hrát titulní roli.

Příběh na motivy pohádky od spisovatele Hanse Christiana Andersena však kupodivu do hrané podoby nepřetváří Disney, ale Universal Studios. Ten se tak snaží využít svých práv na adaptaci, dříve než začne konkurenční Disney pracovat i na hrané verzi víly Ariel, která zatím nebyla zahrnuta do hromady předělávaných animovaných filmů do hrané formy.

Tento světově známý příběh původně měla na plátna uvést režisérka Sofia Coppola, ta ale po neshodách se studiem odstoupila od projektu a nyní se údajně vyjednává s režisérem Lásky nebeské Richardem Curtisem.




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY