Nicole Kidman v chystané Wonder Woman?

Vydáno: 04.11.2015 10:00 - | foto: Fox Searchlight Pictures

Film s hlavní ženskou superhrdinkou už tu delší dobu nebyl, za dva roky nás tedy čeká Wonder Woman, která se po obsazení Gal Gadot a Chrise Pinea chystá přibrat oscarovou Nicole Kidman.
Gal Gadot při natáčení filmu Batman V Superman: Úsvit spravedlnosti / Nová verze superhrdinky Wonder Woman, které svou tvář propůjčila izraelská herečka Gal Gadot, bude poprvé k vidění příští léto v očekávaném snímku Batman V Superman: Úsvit spravedlnosti. Režírovat ji tentokrát bude Patty Jenkins, jejíž nejznámějším dílem je Zrůda, za kterou Charlize Theron získala svého doposud jediného Oscara. Kromě hlavní ženské role Gadot se k snímku již přidal i Chris Pine v roli Steva Trevora jako láska Wonder Woman/Diany.

S už poměrně kvalitní a známou ústřední dvojicí se rozhodla Patty Jenkins sáhnout po uznávané Nicole Kidman, jejíž přítomnost u tohoto projektu je spíše překvapivá, ale stejně potěšující. Její role zatím nebyla plně potvrzena, ale vynořily se spekulace, že by si mohla zahrát královnu Amazonek Hyppolytu. Ta v komiksové předloze byla dokonce Dianinou matkou. Kidman zatím není potvrzena jako součást obsazení, ale můžeme doufat, že se k Wonder Woman nakonec upíše.

Premiéra je stanovena na léto 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY