Trailer: Mark Strong a Sacha Baron Cohen jako tajní agenti

Vydáno: 01.11.2015 18:30 - Jan Varga | foto: Paramount Pictures

Špiónskou komedii jsme tu letos měli nejednu a na obzoru se rýsuje další. Kdo je nejnebezpečnější, nejschopnější a nejelitnější tajný agent na světě, se vám pokusí ukázat akční komedie The Brothers Grimsby.
Fotografie z filmu  / The Brothers GrimsbyOním agentem má být hlavní hrdina Grim v podání Marka Stronga, který se jen tak něčeho nezalekne, každou misi splní na sto procent a honičky, akce a exploze jsou jeho denním chlebem. Jenže pak je tu ještě Sacha Baron Cohen v roli jeho idiotského a neschopného bratra, s nímž bude muset při práci na novém úkolu spolupracovat, nutno dodat, že velice nerad. Součástí jejich plánu bude patrně infiltrovat tým fotbalových fanoušků a výtržníků.

Cohenova postava v prvním zveřejněném traileru (nevhodném pro mládež, vypadajícím jako upoutávka na seriózní akční film, jenže pak...) nemá na pohled tolik prostoru jako Strongův agent, nicméně Cohen je jednou z osob klíčových pro vznik filmu - produkuje ho totiž a napsal k němu scénář. Režírovat ho bude Louis Leterrier (Souboj titánů, Podfukáři) a mimo jiné si v něm zahrají i Rebel WilsonPenélope Cruz a Isla Fisher. Do českých kin by měl snímek The Brothers Grimsby dorazit 3. března 2016.

Trailer můžete zhlédnout níže:


Originální teaser filmu The Brothers Grimsby


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY