TOP 20 ČR: Marťanovo první místo ulovil lovec Vin Diesel

Vydáno: 27.10.2015 07:00 - | foto: facebook tvůrce

V horní trojce žebříčku se věci konečně trochu promíchaly a tento týden můžeme po dlouhé době nalézt na místě prvním někoho jiného než Marťana.
Fotografie z filmu Paranormal Activity: The Ghost Dimension / Paranormal Activity: The Ghost DimensionPo měsíci se konečně vystřídalo osazenstvo na prvním místě žebříčku, akční fantasy s Vinem Dieselem jako Posledním lovcem čarodějnic vypudilo z této pozice u diváků i kritiků úspěšného Marťana režiséra Ridleyho Scotta a spolu s ním se dolů sesunulo i animované pokračování úspěšného Hotelu Transylvánie, ve kterém rodina strašidel přivítala nového člena. Čtyřku pak získal závěrečný díl hororové found footage série Paranormal Activity pojmenovaný The Ghost Dimension.

Návrat komediální režisérky Nancy Meyers s jejím Stážistou Robertem De Nirem jí vynesl opět slušný zájem diváků a páté místo k tomu, podobně dobře si vedlo i české Ztraceni v Mnichově Petra Zelenky a oba tituly tak porazily drama Everest, kde se výstup na nejvyšší horu světa zvrhl pro skupinu horolezců v boj o holý život. Dokonalému šéfovi Bradleymu Cooperovi jeho kulinářský um vynesl osmé místo a vystrnadil duchařinu del Tora Purpurový vrch. Australská animovaná koala Mrkáček Bill se jako poslední v horní polovině vyšplhala pro desítku.

Michael Caine, Harvey Keitel ve filmu Mládí / YouthDruhou polovinu odstartovalo Sorrentinovo Mládí s ústřední dvojicí přátel ztvárněných Michaelem Cainem a Harveym Keitelem a odvážným Mužem na laně Josephem Gordonem-Levittem, který přechází na provaze mezi mrakodrapy. Pod třináctkou se skryli gangsterští bratři Krayovi zvaní Legendy zločinu a velmi upadající zájem zaznamenal prequel o Petru Panu, podobně jaký další Gangster Ka, tenhle však z našich končin, nikoliv těch britských. Dále se umístily animáky Mimoni a V hlavě, ale stále předstihly český Wilsonov a předpremiéru komedie Celebrity s.r.o. o natáčení nekonečného seriálu. Poslední zůstal Labyrint: Zkoušky ohněm.

1. Poslední lovec čarodějnic - 4,1 mil. (novinka)
2. Marťan - 3,2 mil.
3. Hotel Transylvánie 2 - 2,4 mil.
4. Paranormal Activity: The Ghost Dimension - 2,2 mil. (novinka)
5. Stážista - 1,2 mil.
6. Ztraceni v Mnichově - 904 tis.
7. Everest - 876 tis.
8. Dokonalý šéf - 665 tis. (novinka)
9. Purpurový vrch - 659 tis.
10. Mrkáček Bill - 634 tis.

11. Mládí - 543 tis.
12. Muž na laně - 537 tis
13. Legendy zločinu - 352 tis.
14. Pan - 349 tis.
15. Gangster Ka - 346 tis.
16. Mimoni - 294 tis.
17. V hlavě - 265 tis.
18. Wilsonov - 158 tis.
19. Celebrity s.r.o. - 77 tis. (novinka)
20. Labyrint: Zkoušky ohněm - 73 tis.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY