Gillmorova děvčata se vrátí v nové televizní sérii

Vydáno: 22.10.2015 12:58 - Jan Varga | foto: facebook tvůrce

Populární seriál ze začátku milénia, v němž postavy svobodné matky Lorelai a její dcery Rory Gilmorových společně diskutovaly o dospívání, randění, rodinných záležitostech a vzájemných vztazích, se dočká nové řady.
Fotografie ze seriálu Gilmorova děvčataVlastně proč ne, když se v Americe poslední dobou se seriály, jejich remaky, restarty a pokračováními roztrhl pytel. Navíc fanoušci zbrusu nové epizody jistě uvítají, nehledě na to, že se v nich do rolí ukecaných, důvtipných a sympatických hlavních hrdinek s trochou štěstí vrátí jejich oblíbené herečky.

Plánuje se i návrat původních tvůrců - poslední dvě série Gilmorových děvčat se totiž musely obejít bez svých stvořitelů, neb manželé Amy Sherman-Palladino a Daniel Palladino produkci z důvodu smluvních sporů opustili, načež seriál ztratil mnohé ze svých kvalit. Nová řada však bude již opět vznikat za jejich společné účasti.

S hereckými hvězdami se nyní debatuje o možnosti jejich návratu, producenti snaživě uhánějí Lauren Graham, Alexis Bledel, Kelly Bishop a Scotta Pattersona, aby podepsali smlouvy a mohlo se začít natáčet. Jediný, kdo původní obsazení vzhledem k rapidnímu vzestupu její kariéry a napnutému časovému rozvrhu nedoplní, je herečka Melissa McCarthy, která hrála spolupracovnici a kamarádku Lorelai. Snad se ji ale podaří přesvědčit alespoň na krátké cameo.

Pokud vše dobře dopadne, mělo by se začít natáčet hned v příštím roce.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY