Potvrzeno: Godzilla si to opět rozdá s King Kongem

Vydáno: 16.10.2015 12:54 - Jan Varga | foto: facebook tvůrce

Obě monstra spolu už jednou v historii filmu bojovala - v japonském filmu z roku 1962. Teď tu ale máme nového King Konga od Petera Jacksona a loňskou Godzillu od Garetha Edwardse a je na čase jejich cesty opět spojit.
Fotografie z filmu King Kong / King KongStudio Legendary Pictures oficiálně potvrdilo, že souboj obou přerostlých velikánů je v plánu, leč budeme si na něj muset ještě pár let počkat. Film Kong: Skull Island dorazí do kin v roce 2017 a Godzilla 2 bude následovat o rok později, jejich střetu se tudíž dle prvních oznámení dočkáme až v roce 2020. Studio tak jednak naváže spolupráci s konkurenční stájí Warner Bros. a zároveň vytvoří nový monster svět, funkčně propojující obě série.

V Legendary Pictures navíc mají autorská práva na několik monster z japonské série s Godzillou, jimiž jsou konkrétně Rodan, Mothra a King Ghidorah. Dá se předpokládat, že se objeví v připravovaném druhém dílu Godzilly, ale vzhledem k tomu, že cílem je vytvořit propojené universum, tak se nedá vyloučit, že se některé z nich neukáže už v novém Kongovi.

Snímek Kong: Skull Island bude režírovat Jordan Vogt-Roberts (Králové léta) za přítomnosti hvězdného obsazení (mimo jiné Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson a John Goodman). Godzillu 2 přislíbil režírovat opět Gareth Edwards. Kdo bude režírovat jejich crossover, zatím vyřešeno není, nicméně na to mají obě studia ještě dost času.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY