George R. R. Martin bude produkovat další svůj seriál

Vydáno: 13.10.2015 14:57 - Jan Varga | foto: facebook tvůrce

Zatímco v povědomí veřejnosti dominuje v souvislosti s Georgem R. R. Martinem Hra o trůny, tak se zapomíná na to, že tento spisovatel má za sebou i televizní kariéru. Diváci se nyní mohou těšit na další seriál z jeho produkce.
Lena Headey, Charles Dance ve filmu Hra o trůny / Game of ThronesTelevizní projekt, jenž ponese název Skin Trade, je inspirovaný oceněnou stejnojmennou Martinovou povídkou, která poprvé vyšla už v roce 1988. O její televizní či filmové zpracování přitom její autor usiloval už v roce 1991, tehdy ho ale místo toho nechali natočit jen pilotní film k plánovanému seriálu Doorways. Teď George R. R. Martin námět konečně protlačil a kromě práce na scénáři ho bude zároveň i produkovat spolu s Kalindou Vazquez, producentkou seriálu Once Upon A Time.

O zmíněné povídce se píše jako o "vlkodlačí noir detektivce" - jejím hrdinou je totiž agent Willie Flambeaux, který je stižen vlkodlačím prokletím a občasným proměnám se tím pádem nevyhne. Příběh se pak točí zejména kolem kriminální zápletky, kdy Willie vyšetřuje sérii vražd a odhaluje tajuplné tajemství týkající se jistého soukromého detektiva jménem Randi Wade.

Na seriál si nicméně ještě nějakou tu chvíli počkáme, protože fanoušci seriálu Hra o trůny budou jistě chtít, aby se spisovatel věnoval nejprve dokončení posledních dvou dílů v jeho knižní sérii Píseň ledu a ohně, na něž netrpělivě čekají.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY