Pojedeme znovu na Chatu v horách?

Vydáno: 03.10.2015 18:00 - | foto: Diyah Pera / Lionsgate

Úspěšný a chválený horor z roku 2012 od Drewa Goddarda Chata v horách chce studio Lionsgate znovu poslat do kin v podobě pokračování. Jak to s ním vypadá z pohledu režiséra?
Chris Hemsworth, Jesse Williams, Anna Hutchison, Fran Kranz, Kristen Connolly ve filmu Chata v horách / The Cabin in the WoodsPřestože z počátku nemělo studio Lionsgate v horor Drewa Goddarda Chata v horách příliš víry, slavil film nečekaný úspěch. A to dokonce po přesunutí premiéry z roku 2010 na 2012, nyní však studio chce pokračování, jak samotný režisér prozradil v jednom z rozhovorů. Goddard sám potvrdil, že původně sequel v plánu vůbec nebyl a že si tím není úplně jistý. Sám však vyřkl, že se do práce na scénáři s Jossem Whedonem do druhého dílu pustí jen v případě, že budou mít opravdu dobrý nápad. Nápadů se s počtem pastí nabízí opravdu hodně, takže můžeme jen čekat, s čím se dvojka scenáristů vytasí.

Chatě v horách jsme mohli vidět partu mladých lidí, kteří se vydali na víkend do odlehlé chaty. Ta je však součástí něčeho mnohem většího a je plná různých smrtelných pastí z jednoho prostého důvodu - obětování pětice lidí bohům pro udržení příměří. Už v samotném původním snímku bylo zmíněno, že takových míst je po světě více, a tak je i možné, že by "dvojku" mohla provázet změna lokace.

Přivítali byste druhou šanci pro Chatu v horách? Nebo je podle vás lepší ji nechat jednodílnou?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY