Jak to vypadá s pokračováním hororu Ouija?

Vydáno: 20.09.2015 19:00 - | foto: facebook tvůrce

Z hororu Ouija byla minulý rok nadšená menšina diváků. Do kin jich však přišlo tolik, že si nepříliš vydařeny horor vydělal na druhý díl. Co o něm již víme?
Elizabeth Reaser, Maggie Grace, Andrea Powell, MyAnna Buring ve filmu Twilight Saga: Rozbřesk - 2. část / The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2Ohlasy kritiků hororu Ouija z minulého podzimu sice nebyly příliš příjemné na poslech filmařům, ovšem suma, kterou film utržil, už zajisté byla. Celosvětově si Ouija přišla na něco přes 102 milionů dolarů, což pro studio Universal stačilo na to, aby se rozhodlo navázat na film ještě "dvojkou." V nejbližší době tedy začíná natáčení sequelu o deskové hře, skrz níž se dá komunikovat s duchy.

Na postu režiséra tu dojde ke změnám. Stilese Whitea (Kletba z temnot) vystřídá tvůrce Ocula - Mike Flanagan, kterému i zde pomůže jeho "stálý" scenárista Jeff Howard. Po herecké stránce už také proběhlo obsazení několika rolí, představitelkou té hlavní se stala Annalise Basso, taktéž z Ocula. Bude hrát mladou ženu, která se rozhodla hru použít, aby kontaktovala svého zesnulého otce. Před pár dny bylo také oznámeno, že se k projektu přidala Elizabeth Reaser (Stmívání). O její roli nevíme nic, ale dá se předpokládat, že bude hrát Bassinu matku.

S novým režisérem tak můžeme doufat, že budou napraveny minulé chyby a horor se dostane alespoň na průměrnou úrověň. Do kin by měl být vpuštěň 21. října 2016.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY