Kniha džunglí: první teaser vítá v pralese

Vydáno: 13.09.2015 10:40 - | foto: facebook tvůrce

Po letošní Popelce Disney přepracoval další svou animovanou klasiku, kterou je Kniha džunglí, na níž se můžete navodit prvním krátkým teaserem.
Režisér prvních dvou Iron Manů Jon Favreau se dnes na svém účtu sociální sítě Vine pochlubil kraťoučkým videem z jeho nejnovějšího kousku pro společnost DisneyJedná se o novou hranou adaptaci původní knižní předlohy od britského nositele Nobelovy ceny Rudyarda Kiplinga z roku 1894, v níž se samotný spisovatel inspiroval svým dětstvím v rodné Indii. Jde o Knihu džunglí, jejíž první teaser můžete zhlédnout ZDE, na Youtube ještě umístěn nebyl.

Kniha džunglí vypráví příběh malého chlapce Mauglího (Neel Sethi), který je uprostřed pralesa vychováván zvířaty, jež ho přijala do své komunity. V této nové adaptaci bude také Mauglí jedinou postavou nevytvořenou na počítači, všechny zvířeci postavy, jsou totiž dotvářené do filmu. Přesto se však nemusíte bát nehvězdného obsazení. Svůj hlas tu všemožné zvěři propůjčili například: Scarlett JohanssonIdris ElbaBill MurrayChristopher WalkenLupita Nyong'oGiancarlo Esposito nebo Ben Kingsley

Premiéra je stanovena na 21. dubna roku 2016.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY