King Kong vs Godzilla: legendární monstra se utkají ve filmu

Vydáno: 11.09.2015 09:19 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Úspěch Godzilly podnítil studia v uvažování o dalším směřování franšízy s ikonickým japonským monstrem - kromě jejího pokračování je nyní v plánu také crossover s aktuálně vznikajícím prequelem King Konga.
Fotografie z filmu Godzilla / GodzillaByla to jen otázka času. Po vskutku "monstrózním" úspěchu Godzilly začala na povrch vyvstávat otázka, kam se studio Legendary Pictures v dalších dílech posune, respektive proti komu se obří radioaktivní ještěr postaví. Sequel, který taktéž natočí režisér jedničky Gareth Edwards, naplánovaný na 8. června 2018, by měl sice podle posledních informací představit nejznámější protivníky Godzilly jako Mothra, Rodan nebo King Ghidorah, další informace však byly až dodnes pod pokličkou. Nyní vychází najevo, že by se v budoucnu měla utkat i se svým největším soupeřem, King Kongem.

Není náhodou, že plánovaný crossover přichází nyní, kdy vzniká prequel Kong: Skull Island, který připravuje Legendary ve spolupráci se studiem Universal. Server Deadline nyní však přišel se zprávou, že studio přerušilo koprodukci s Universalem a místo toho začalo pracovat se studiem Warner Bros., které stojí i za Godzillou. Důvodem je právě plánovaný mega-crossover, který je takovým "Batman V Superman mezi obřími monstry". Ten dorazí do kin hned po dvou plánovaných filmech, takže nejdříve někdy v roce 2020.

První je však v plánu sólový film s King Kongem, který v kinech uvidíme v březnu roku 2017. Snímek se slibným obsazením, čítající jména jako Tom HiddlestonBrie LarsonSamuel L. Jackson nebo John C. Reilly, natočí indie režisér Jordan Vogt-Roberts, který stojí za úspěšným festivalovým filmem Králové léta.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY