Jake Gyllenhaal nezahálí, v plánu má Nocturnal Animals

Vydáno: 11.09.2015 08:37 - Jan Varga | foto: facebook tvůrce

Nedávno zazářil v boxerském dramatu Southpaw, zanedlouho se ho dočkáme v Everestu a po festivalech se začalo promítat i drama Demolition. Příští rok se Jake Gyllenhaal vrhne do snímku Nocturnal Animals.
Jake Gyllenhaal ve filmu Slídil / NightcrawlerNocturnal Animals jsou adaptací románu spisovatele Austina Wrighta s názvem Tony a Susan, v níž je jedné ženě doručen balík od jejího bývalého manžela, s nímž se rozvedla před patnácti lety, obsahující rukopis románu a dopis s prosbou, aby si knihu přečetla. Román vypráví násilný příběh s autobiografickými prvky a donutí Susan vrátit se v myšlenkách do minulosti a čelit temným traumatům, která ji pronásledují.

Film bude patrně natočen ve stylu příběhu uvnitř příběhu a dočká se hvězdného obsazení. Susan ztvární Amy Adams a Jake Gyllenhaal si zahraje jejího ex-manžela Tonyho. Další významné role obsadí např. Isla Fisher, Michael Shannon, Aaron Taylor-Johnson a Armie Hammer. Režie snímku se ujme Tom Ford (současně autor scénáře), který před šesti lety debutoval stylovým filmem s Colinem Firthem Single Man.

Datum premiéry zatím nebylo stanoveno, ale odhaduje se, že by mohlo vyjít až na rok 2017. Natáčení by každopádně mělo započít začátkem příštího roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY