Patrick Dempsey zamotá hlavu Bridget Jones

Vydáno: 11.09.2015 13:00 - | foto: Bontonfilm

Je přehlédnutelná, je obyčejná, je při těle, ale je zábavná! Ano, mluvíme o Bridget Jones. Hlavní hrdince knižní a filmové série, jejíž druhý díl byl v kinech v roce 2004. Bridget se však brzy bude ve velkém vracet po více jak desetiletí.
Renée Zellweger ve filmu Bridget Jonesová: S rozumem v koncích / Bridget Jones: The Edge of ReasonNovinky o třetím filmu k adaptaci knižní série Deník Bridget Jonesové od britské spisovatelky Helen Fielding prakticky neexistovaly a o filmu se stále neví skoro nic. Máme ovšem konečně alespoň první informace a obsazení nové postavy, která si zahraje po boku nám dobře známého páru Bridget a Mark - Renée Zellweger a Colin FirthHugh Grant z filmu odešel a jeho postavu již neuvidíme. Jeho náhradníkem, pokud se to tak dá říct, však bude v Bridget Jones's Baby jiný britský herec. A to Patrick Dempsey.

O jeho roli však stejně tak jako o ději nevíme nic, dá se jen předpokládat podle názvu filmu, že Bridget by se mohla snažit o dítě. Zápletku však zatím nepotvrdili ani scenáristé, kterými jsou David Nicholls (Daleko od hlučícího davu) a zmíněná autorka knižní předlohy. Natáčet se pak "třetí Bridget" začne 2. října pod taktovkou režisérky úspěšnějšího první dílu, Sharon Maguire.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY