První fotografie: Matt Damon se vrací jako Jason Bourne

Vydáno: 09.09.2015 14:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Pátý díl franšízy Bourne, v němž se vrací jak představitel hlavní role Matt Damon, tak i režisér Paul Greengrass, má za sebou první natáčecí den. Za té příležitosti byla zveřejněna první fotka z natáčení.
Matt Damon ve filmu Bournův mýtus / The Bourne SupremacyVčera padla první klapka pátého dílu série s Jamesem Bournem, zatím pracovně nazvaného jen Bourne 5. Po chladně přijatém polo-rebootu s Jeremym Rennerem se série konečně vrací ke svým kořenům, a to s ikonickým Mattem Damonem, stejně jako režisérem Paulem Greengrassem, který snímky Bournův mýtus a Bourneovo ultimátum nastavil novou jednotku filmové dynamiky. Pokračování, jehož zápletka má prozkoumat post-snowdenovský svět, sice žádné konkrétní dějové informace neodhalilo, ale zato se může pochlubit první fotografií z placu.

Na ní je k vidění do půl pasu svlečený Matt Damon, který vypadá, že se připravuje na náročný pěstní souboj ve stylu Muay Thai. Jaký bude mít konkrétní scéna význam ve výsledném filmu, se dozvíme 28. července příštího roku

Fotografii si prohlédněte níže.

Fotografie z filmu  / Untitled Matt Damon/Bourne Sequel


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY