Trailer: Zničený život Jakea Gyllenhaala v Demolition

Vydáno: 09.09.2015 09:01 - | foto: facebook tvůrce

Režisér úspěšných snímků Divočina a Klub poslední naděje přichází s novým počinem, jehož anglický název je Demolition - o muži, který se vyrovnává s úmrtím manželky... po svém.
Kina, zatím však ne ta česká, se brzy dočkají nejnovějšího filmu z dílny kanadského režiséra Jeana-Marca Valléea, který stojí za opěvovanými snímky posledních let, jakými jsou například Divočina nebo Klub poslední naděje. Ty si vedly dobře i na Oscarech, hlavně co se nominací týče. Dovede tento dlouho nerealizovaný scénář z roku 2007 od Bryana Sipea vrátit úspěšného Valléea opět k oscarovým nominacím? Vyloučené to není.

Hlavní postavou Demolition je investiční bankéř Davis. Ten měl autonehodu se svou ženou, která se jí stala osudnou, on však žije a musí se vyrovnávat s její smrtí a svým tchánem Philem (Chris Cooper), jenž ho v lásce nikdy neměl. Jeho život však dostane nový směr díky naprosté banalitě. Kvůli zaseklé sladkosti v automatu píše jednu stížnost za druhou. Těch si jednou všimne pracovnice centra pro komunikaci se zákazníky Karen (Naomi Watts) a je Davisem natolik zaujata, že za ním jede.

Trailer zhlédněte níže.

Oficiální trailer filmu Demolition


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY