Assassin's Creed: Michael Fassbender na první fotografii

Vydáno: 28.08.2015 00:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Příští rok dorazí do kin adaptace jedné z nejpopulárnějších videoher současnosti, Assassin's Creed. Její hlavní představitel Michael Fassbender se nyní představuje na první oficiální fotografii, z níž budou fanoušci nadšeni.
Dnes padla první klapka celovečerního filmu Assassin's Creed na motivy stejnojmenné populární videohry. Režisér Justin Kurzel se v něm sejde se svými dvěma ústředními protagonisty svého posledního snímku MacbethMichaelem Fassbenderem a Marion Cotillard. První jmenovaný si přitom nezahraje žádného z původních hrdinů předlohy (Altaira, Desmonda nebo Ezia), nýbrž úplně novou postavu vytvořenou speciálně pro film, která ponese jméno Callum Lynch.

I když bylo jméno hlavní postavy změněno, fanoušci se nemusí strachovat, že by další atributy předlohy nebyly zachovány. Přeci jenom příběh bude těžit ze stejné premisy, kdy se ústřední představitel hlavní role zúčastní nového technologického experimentu, díky němuž je schopen prožít životy svých předků. Michael Fassbender na první fotografii vypadá, jako by si přímo odskočil z natáčení drsného Macbetha, takže mu jeho vizáž rozhodně nemáme za zlé.

Snímek, který by mohl vnést nový vítr do hollywoodských adaptací videoher, uvidíme v kinech 20. prosince příštího roku. Fotografii najdete výše v galerii.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY