Vypluje Hugh Jackman na moře jako Odysseus?

Vydáno: 24.08.2015 14:24 - | foto: facebook tvůrce

Chystaná adaptace řeckého antického eposu od Homéra by se měla začít natáčet již příští rok, pomalu se tak vynořují první spekulace o hercích, které se stanou těmito bájnými hrdiny.
Francis Lawrence při natáčení filmu Hunger Games: Síla vzdoru 1. část / The Hunger Games: Mockingjay - Part 1Už na jaře jsme vás informovali, že režisér Francis Lawrence se spolu se svým produkčním týmem z Hunger Games chystají přepracovat do filmové podoby antický epos Odyssea, který se připisuje řeckému básníkovi Homérovi. Hollywoodskou adaptaci Homérova díla jsme naposledy mohli vidět v roce 2004 v Troje Wolfganga Petersena. Dříve než však dotočí Odysseu Američané, tak ji do kin dostanou Francouzi, a to již v roce 2016 - o jejich chystané adaptaci se však příliš nemluví.

Pro takto velký projekt samozřejmě tvůrci mají v hledáčku nějakou hvězdu a právě tou je podle prvních informací Australan Hugh Jackman. Zatím je opravdu brzy na nějaké závěry. Jediné, co víme s jistotou, je, že Jackman se kvůli Odyssee několikrát setkal s režisérem. Pokud nabídku přijme, bude z něj tedy filmový Odysseus a na natáčecí plavbu domů za manželkou Pénelopou a synem Télemachem se vydá již příští rok.

O dalším vývoji obsazení tohoto očekávaného snímku vás budeme nadále informovat.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY