TOP 20 ČR: Pixely znamenaly pro V hlavě game over

Vydáno: 18.08.2015 07:00 - | foto: facebook tvůrce

V hlavě již nedokázalo obhájit první místo i po třetí, minulý týden ho v návštěvnosti předčila komedie Pixely. Trojku pak doplnila nepříliš úspěšná nová adaptace komiksu Fantastická čtyřka.
Kate Mara, Miles Teller ve filmu Fantastická čtyřka / Fantastic FourBoj za záchranu světa s postavami ze známých arkádových her bodoval. Příchod americké komedie Pixely i do vod české kinematografie znamenal definitivní konec pro vládu animovaného snímku V hlavě z dílny Pixaru. Dobrodružství, v němž se emoce smutku a radosti vydaly společně na cestu mozkem, už tolik netáhlo, ale stále si přišlo na něco přes dva miliony a za vítěznými Pixely zaostalo o necelý milion korun. Fantastická čtyřka si ani u nás nevedla příliš dobře a její premiérový týden ji dostal pouze na třetí příčku, vyšoupnout se však našemu týmu super hrdinů podařilo dlouho stabilní Mimoně a ti se tak dva měsíce od premiéry ocitlli u čísla čtyři.

Příliv novinek naprosto nezvládlo minule stříbrné Mission: Impossible - Národ grázlůTom Cruise tak zapadl i za tituly, jenž minule porazil, stále však na lístcích vydělal přes milion. Nesmrtelný Ryan Reynolds se pak musel spokojit "jen" s půlkou milionu a šestým místem. Lehčí propad zaznamenal i marvelovský Ant-Man, který sjel žebříčkem po boku s úspěšnou českou Domácí péčí a pokračováním komedie Méďa 2. Top desítku pak uzavřel animovaný film s nejprodávanější panenkou, Barbie Rock’n Royals o princeznách a rockerkách.

Emma Stone, Jamie Blackley ve filmu Iracionální muž / Irrational ManPětimístný skluz zaznamenala Vykolejená Amy Schumer, která se nerada váže. Dokument o zesnulé zpěvačce Amy Winehouse se udržel na dvanáctce, následovaný striptéry Bez kalhot XXL a Iracionálním mužem, ve kterém režisér Woody Allen opět spolupracoval s Emmou Stone. Návratu dinosaurů v Jurském světě se dostalo patnáctého místa a Jake Gyllenhaal v dosud nejlepší formě jako Bojovník zůstal na šetnáctce. Za ním bylo zastoupeno Německo svým animovaným snímkem Malý dráček a poměrně nebezpečně konci žebříčku se po pouhých šesti týdnech příbližil Terminátor Genisys. Předposlední skončila Papírová města s modelkou Carou Delevingne a Natem Wolffem, samotný konec žebříčku pak patřil Čechům s Život je život.

1. Pixely - 3,6 mil. (novinka)
2. V hlavě - 2,4 mil.
3. Fantastická čtyřka - 1,6 mil (novinka)
4. Mimoni - 1,5 mil.
5. Mission: Impossible - Národ grázlů - 1,4 mil.
6. Nesmrtelný - 581 tis.
7. Ant-Man - 554 tis.
8. Domácí péče - 479 tis.
9. Méďa 2 - 450 tis.
10. Barbie Rock’n Royals - 421 tis.

11. Vykolejená - 382 tis.
12. Amy - 356 tis.
13. Bez kalhot XXL - 336 tis.
14. Iracionální muž - 279 tis.
15. Jurský svět - 239 tis.
16. Bojovník - 210 tis.
17. Malý dráček - 155 tis.
18. Terminátor Genisys - 152 tis.
19. Papírová města - 142 tis.
20. Život je život - 110 tis.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY