Beetlejuice 2: Winona Ryder potvrzuje návrat

Vydáno: 12.08.2015 12:05 - | foto: facebook tvůrce

Že bude z vtipné duchařiny Tima Burtona z 80. let sequel, už víme nějakou dobu, film se však moc dopředu nepohnul. Jaké jsou nejnovější informace o produkci tohoto snímku?
Michael Keaton ve filmu  / Beetle JuiceDruhý díl komediálního hororu Tima Burtona z roku 1988 s názvem Beetlejuice se chystá do kin už delší dobu. Čekání na něj bohužel může trvat ještě dlouho, práce na pokračování totiž příliš nepostupují. První informace o Beetlejuice 2 padly už v roce 2013 a od té doby o projektu režisér Burton příliš nemluvil, tehdy se navíc počítalo pouze s návratem Michaela Keatona. Nyní má Keaton ale poměrně dost práce a po jeho letošní oscarové nominaci je o něj zájem veliký.

Již před dvěma roky však představitelka Lydie Winona Ryder řekla, že by se ráda vrátila. A včera v talk show Setha Meyerse oznámila svůj návrat na jisto. Někteří fanoušci ovšem začínají pochybovat, že se filmu dočkáme. Burton totiž momentálně dotočil adaptaci knihy Miss Peregrine's Home for Peculiar Children a chystá se na disneyovku Dumbo. Jak mu tedy vyjde časově Beetlejuice 2, zatím není jasné.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY